Verden bedste (og nemmeste) brunsviger… Jeg gik i gang med at google, og fandt ud af at hvis man vil undgå det der knasende fyld skal man blande kagecreme i haarfin.dk
Roulade (low fodmap venlig) Jeg bagte almindelige hvedeboller og speltboller, brunsviger kagemand – med udgangspunkt i min brunsviger opskrift, roulade og muffins Jannes hverdag
Fynsk brunsviger Start med at røre kagecremen sammen så den kan trække. Lav dybe huller med en ske eller affel, så der kommer gode søer ned i dejen Olgas
Brunsviger – fynsk brunsviger med den bløde bund (bagerens hemmelighed) lidt kagecreme pulver i. Ovnen skal være gennemvarm når brunsvigeren sættes ind. Bred/rul dejen ud på en bradepande med bagepapir jaksens
En Højgravid Borgmester Brunsviger ) Jeg mener brunsviger, skal være fedtet med en luftig bund, ikke tørre rektangulære sten med sukkerkrystaller over alt Ayoe Sines 8 Rue De La Savonnerie
Brunsviger-roulade-kage De fleste danskere kender brunsvigeren som en rund eller firkantet kage, som består af en bund med en masse "snask" på Mad, der gør glad
Brunsviger som bageren laver den Lav kagecreme fra opskriften ”Fastelavnsboller med creme”. ud i en bradepande, der laves huller i dejen med fingrene og fyldet kommes på KageStorchen