Rul dejen ud så den passer i en bradepande ca 20 x 30, beklæd bradepanden med bagepapir, læg dejen i og prik en masse huller ( brug fingerne ) fordel fyldet på kagen og lad den hæve yderligere et lunt sted i 20 min
til ovnens bradepande. lave forarbejdet til en brunsviger, som så kunne stå i køleskabet til dagen efter og efterhæve og bages, inden gæsterne kom, så den var lun og friskbagt til at sætte på bordet
Derefter fordeles den i en bradepande og stikkes spredt med en gaffel. Jeg har tidligere lavet brunsviger med marcipan, som var en lidt opdateret version af den opskrift, jeg plejer at bruge
Derefter fordeles den i en bradepande og stikkes spredt med en gaffel. Som traditionen i min familie foreskriver, så skal der selvfølgelig brunsviger på bordet
Vend nu dejen ud i en bradepande (30*40 cm) og pres små huller i dejen (ligesom med brunsviger). Et brød fyldt med smag, skorpe, fuldkorn og personlighed
En stor bradepande smøres jævnt og dejen kommes direkte ned. Forleden så jeg en lille smule af Det søde liv, hvor Mette Blomsterberg lavede brunsviger - det besluttede jeg mig for, at jeg så skulle lave i denne her weekend
Dejen spredes ud i en smurt bradepande og remnoncen hældes ud over. Den her opskrift har jeg i sin tid fået af min bror - den er altid et hit og blev også godt modtaget her til eftermiddag
Jeg har længe haft lyst til at bage brunsviger, men har altid været bange for, at den skulle blive tør og kedelig, men så fandt jeg en rigtig god opskrift