pestoen til grøn salat, tomatsalat, til at blande sammen med hytteost, på pizza, til kartoffelsuppe, på brød og så videre… Et hurtigt og nemt tilbehør at lave og som samtidig er fyldt med de lidt mere sunde fedtstoffer, som vi jo skal have lidt af
Og så måtte de små jo i blød så jeg kunne få brugt resterne, uden at salaten kom til at ligne den jeg lavede i går med rødkål og nektariner alt for meget
Skyl og tør persillen. Hak den groft og drys udover salaten. Chef-salat200 gr kogt og røget skinke250 gr emmentaler1 bundt grønne asparges3 tomater1 fennikel1 bundt radiser1 agurk100 gr sorte oliven1 bundt bredbladetpersille1 spsk Dijon sennep2 spsk vineddike2 spsk mayonnaise6 spsk olivenolieSkær skinke og ost i tern. 1 bundt bredbladetpersille
Skyl salaten og slyng den tør. Vend salaten med trøffelolie. Fordel skalotteløg over salaterne. Brandade med salat og trøffelolie600 gr saltet torsk (købes el. bestilles hos fiskehandleren)1 kvist timian1 kvist bredbladetpersille1 laurbærblad2 fed hvidløg800 gr jævne kartofler100 gr smør1 dl mælk1 citron50 gr revet parmesan250 gr blandede salater1 skalotteløg3 spsk trøffelolieLæg den salte torsk i en stor skål og dæk med koldt vand dagen før den skal bruges. Fordel salaten i 6 dybe tallerkner og tilsæt en ”kugle” brandade. 1 kvist bredbladetpersille. 250 gr blandede salater