Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. glasur. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
pensle bollernemed et pisket æg inden du bager dem. Når bollerne var blevet formet som en pige og bagt kom han glasur på og så kunne min søster og jeg pynte bolledamen
Så fik jeg lavet et indlæg mere - måske ender det med at bloggen kører fint videre med indlæg, selvom jeg har ammehjerne og en baby på armen det meste af tiden
Start med at lave vaniljecremen. Inden servering laves chokoladeglasur og marcipanovertræk. Skrab vaniljekornene ud og pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker med en håndmikser til en tyk
Ikke børnebollermed farvet glasur og diverse pynt på toppen. Bare ganske almindelige fastelavnsboller – dem med den bløde vanillecreme i midten, som smager så godt, hvadenten man er barn eller voksen
Bollermed creme, glasur og kokos. Det skete for mig her forleden dag… Jeg så et billede på instagram af disse boller og der gik ikke mange øjeblikke før jeg var igang med en dej der kunne kold hæve natten over og en kagecreme så det var lige til at gå til dagen efter
Pigerne og jeg har hygget os med blandt andet disse Halloween knogler. Lige inden vores gæster kom spurgte min ældste pige, hvorfor jeg dog ikke havde kommet hvid glasur på så det lignede ægte knogler