Sæt bollerne på bageoarpir eller kom muffinparpiri et par muffinforme og fordel dejen. det høje indhold af fuldkornsmel bliverbollerenikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Dejen formes tilboller og presses dernæst ned i en smurt muffinform af alluminium. - endda imuffinformMen det er absolut ikke en kage, og nej, du kommer heller ikkei kageform af disse basser, tværtimod
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Det er ikke uden grund, at jeg ikke kan beslutte mig for, om jeg vil kalde dem boller eller muffins - og heller ikke, at de er en af mineyndlingseftermiddagssnacks
Kom bollerneimuffinforme, og lad dem hæve til kanten (ca. Disse lækre boller har jeg fået hos hende, men de er så lækre at jeg også selv var nødt til at bage dem
Den kære Sigfred havde nemlig fået den udmærkede idé at blande gulerod, ingefær og hasselnødder isineboller - en lidt funky kombination, som faktisk var ganske lækker
-)Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at jeg lige for tiden er blevet bidt af en 'gal muffinform' - for alt hvad jeg kan overskue at komme imuffinsformen, kommer imuffinsformen
Smør et par muffinforme med olie. olie (helst jordnød). Smuldre gæren i vandet til det er helt opløst. Tilsætolie, yoghurt, müsli og havergryn og blan det godt sammen før du tilsætter salt