Glutenfri Melblanding
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Glutenfri melblanding, der kan bruges til al glutenfri bagværk
  • Til 500 g. glutenfri melblanding
  • 50 g. olivenolie eller
  • smeltet kokosolie uden smag
  • 500 g. glutenfri
  • melblanding
  • 1 æg (ønskes æggefri
  • version, tilsættes 50 g. mineralvand mere)
  • Man kan også tilsætte 50
  • g. revne æbler og 50 g. hakkede nødder i dejen og servere pandekagerne til te
  • eller kakao.
  • Glutenfri kage
  • 250 g. glutenfri melblanding
  • 80 g. olivenolie, smeltet kokosolie
  • eller smør
  • 100 g honning eller 80 g.
  • agavesirup*

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.