Fordel de grillede auberginer på et fad og pynt med lidt tomat og basilikum på toppen. Hvad end du har nye, friske og lækre auberginer i grøntsagsskuffen, eller nogle kedelige, rynkede nogle liggende, så kan du lave dette skønne traktement
Måske du husker de lækre, grillede auberginermedparmesan. Det kan vel næppe komme bag på nogen, at vi hjemme hos os, med solens komme, er gået all in på grillsæsonen (selvom det kun er marts)
Gril Auberginerne møre på begge sider og skær i tynde strimler på tværs. Drys lidt salt og riv nogle store skiver parmesan henover med en tyndskræller og du har en perfekt salat som tilbehør til grill aftenen
Server med cherrytomater, revet parmesan og friskkværnet peber. – Og med Tastersbox bliver jeg ført rundt i både vinens og virkelighedens verden med forskellige vine og det tilhørende Tastersmagazine med vinbeskrivelser og opskrifter
Byg moussakaen op i en ildfast fad som en lasagne, medauberginerne som lag i mellem kødsaucen. Auberginerne skæres i passende skiver og enten grilles eller steges
parmaskinke med gorgonzola og parmesan og mozarella, en med. Pizzadej med surdej, Tidsforbrug. ålerøget skinke, champignon og mozarella og en med olieret aubergine, parmesan, primadonna og mozarella
Auberginerullermed ostecreme på bund af tomatsovs og bulgursalat med blandet grønt. Han endte nu med at være fint tilfreds trods de manglende proteiner
Riv parmesan udover hver rulle og dryp med olivenolie. Den er på menuen i aften, går også overvejer at lave en pappaspizza og en pizza salat deluxe med inspiration fra super madjournalist Jens Linder fra Sverige der skriver for Dagens Nyheter