Flæk auberginerne på langs og skrab frugtkødet ud med en ske, auberginen er nu en hul båd. Dal er en indisk gryderet med grøntsager og masser af linser (typisk røde eller gule)
Servér auberginernemed salat og citronsaft. Drys med lidt olivenolie og havsalt. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
også laves med hakket oksekød eller hakket kyllingekød. Halver aubergineog udhul den, så der ca. Super nem og ufattelig lækker aftensmad, som bestemt bliver et hit i dit lille hjem
I dag har jeg forsøgt mig med mange andre opskrifter – og er aldrig vendt tilbage til den første – nogle bedre end andre, og jeg indkøber faktisk stadig polentamel
sesamgrillede auberginermed ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren ogdermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.