Menuen stod på aubergineruller med forskelligt fyld. Den ene halvdel af auberginerullerne fik fyld af quinoa, æg, hvidløg, forårsløg, kapers, oregano, pistachienødder, og gedeost
aubergine-squashrulle med tomatsovs. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
alle opskrifter er til 4 peronser. _________________________________________________________________________________________________________________________________
Bland parmesanen og persillen og drys det ud over auberginerullerne inden serverin. Så er jeg tilbage efter en dejlig juleferie - Glædelig jul og godt nytår
aubergineruller med yoghurt og grillet peberfrugtstykker2 auberginer4 spsk. Grill auberginerullerne inddirekte over lav varme i 2 minutter på hver side. Server auberginerullerne sammen med den krydrede yoghurt 16 stk
Aubergineruller. Opskriften fandt jeg hos en ny favorit, Green Kitchen StoriesFørst. 1 aubergineLidt olivenolieSaltSkær auberginerne ud på langs i tynde skiver og pensl med olie, drys dem med salt og lad dem grille i ovnen ved høj temperatur indtil de er en smule brune
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.