Kom pære, appelsin og blåbær i en skål og hæld olivenolie og citronsaft, salt og peber over og lad det trække i marinaden, mens de andre ingredienser ordnes
Rosastegt andebryst kan med fordel erstatte oksekødet. Frisk og smagsfuld salat med masser af friske krydderurter, lavet med kraftig inspiration fra det vietnamesiske køkken
Hiv skinden af andebrysterne – men gem det, for du skal bruge det til sprøde andesvær senere. Læg herefter brysterne i marinaden, som består af alle de resterende ingredienser listet op – dog med undtagelse af tempuradejen og olien til dybstegning selvfølgelig
Bland salt, honning, sukker ris-eddike marinaden sammen og smør det på brysterne… altså andebrysterne (Ris-eddike kan du købe hos din lokale asiatiske købmand eller besille hos Shop Asia alt til asiatisk madlavning )
Marinerede andebryster med æbler, gulerødder og grøn salat. Posen kom ud af køleskabet og andeskiverne blev stegt på panden uden fedt men med noget af væden fra marinaden