Cassoulet på en ny måde
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Antal personer: 6-7 personer.
  • Forberedelsestid: 30 minutter, hvis du allerede har pølserne klar (opskrift her) samt natten over i køleskabet for andens vedkommende. Og bønnerne.Tilberedningstid: 4,5 timer.
  • . 700 g andebryster
  • 4 friske rosmarinkviste
  • Salt
  • Peber
  • 3 fed knust hvidløg
  • 6 friske salsiccia’er
  • 400 g kødfuldt flæsk i tykke skiver
  • 600 g hvide bønne opblødt natten over
  • 1/2 dåse hakkede tomater
  • 1,5 liter kalvefond
  • 1 stort hakket løg
  • 1 fennikel i grove stykker
  • 2 gulerødder i grove stykker
  • Lidt olivenolie
  • Friskhakket timian
  • Bredbladet persille

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.