Så sker det. mitførste blogindlæg. Det har været en helt forrygende bededagsferie, som startede med at jeg bagte hveder torsdag mens at jeg gik og pakkede familiens sager ned til at drage af sted til sommerhus
Jeg har fulgt med i Den Store Bagedyst, da jeg ser op til Mette Blomsterberg som konditor, og jeg har derfor forsøgt mig med en af tærterne fra udsendelse 6
Mitførste hulmønster. Jeg har indrettet mit hjem, så det er meget mere et hjem end blot et hus. Jeg købte min første Ecouture kjole til yngste søns nonfirmationsfest i april, og jeg knuselsker den
Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
(Det er i øvrigt den samme dipping sauce, der serveres til de vietnamesiskeforårsruller (Cha Gio). Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Jeg skal gerne gøre mit for, at du fremover ved, hvad du skal bruge din karamelsauce til. Flere års indtagning af lækkerbiskener i forskellige vietnamesiske køkkener har efterhånden udviklet sig til et kærlighedsforhold, og jeg står et sted i dag, hvor jeg faktisk foretrækker vietnamesisk mad frem for alt andet
Og det kan godt være, at det sner og er r*v-koldt udenfor, men i mit køkken er det forår. Til det formål er friske vietnamesiskeforårsruller helt perfekte
Hvad enten det er tapas eller som her den anden dag, hvor vi fik vietnamesiskeforårsruller. Super nemt at lave og man får en skøn smagfuld sesamdressing der med sin nødde-agtige smag bidrager super godt til forårsrullerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.