I en kasserolle røres sukker sammen medæggeblommer, vaniljekorn og den tomme vaniljestang. Den knasende karamelliserede sukkertop og den fløjlsbløde cremede konsistens er essensen i en god creme brulee
Beklæd en springform med bagepapir. Pisk sukker og æg til det bliver tykt , hvidt og cremet. Når kagen er helt kold så flæk den med en lang kniv, så man har to kagebunde
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
De hele æg og æggeblommerne tilsættes roligt og lidt ad gangen. Vaniljekornene skilles ad ved, at lidt af rørsukkeret mases sammen med kornene ved hjælp af en kniv
Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftig og lys æggesnaps. Den er let, dejlig og virkelig lækker samt et godt alternativ til altid at lave noget med chokolade