Ananas med myntesukker og passionsfrugter er en god kontrast til det søde og det cremede. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud med bagsiden af en kniv
Her har jeg laget en 'juleversjon' med kjente julesmaker ♥. Den kan med fordel lages dagen før servering, men vent med karamelliseringen til rett før servering
en halv time - til cremen har sat sig. Men så er jeg så heldig at have en svigerinde med særlig sans for min smag, og hun havde sørme, helt på eget initiativ, købt selvsamme sæt til mig
L. i. t. v. r. g. ,. s. m. a. k. e. p. å. d. n. f. ø. j. o. b. l. c. ". ). . C. è. û. é. F. -. y. D. h. I. T. 6. 5. 1. u. 3. H. S. V. P. 8. 0. 4. E. 2. 7. '. B. O. R. M. N. t L
Hak skeen igennem den lækre karamel og nyd den cremede vidunderlige dessert det nu engang er. Crème brûlée – trods at dette er en klassisk, vel sagtens ikonisk dessert, har jeg ikke haft den store erfaring med den lille ret før
Hak skeen igennem den lækre karamel og nyd den cremede vidunderlige dessert det nu engang er. Crème brûlée - trods at dette er en klassisk, vel sagtens ikonisk dessert, har jeg ikke haft den store erfaring med den lille ret før
E. n. y. ,. m. e. s. k. ø. v. a. r. i. t. o. f. d. l. c. è. b. û. é. p. M. g. A. J. h. u. (. j. ). H. ". å. D. æ. 2. -. 5. 6. 1. ½. 7. 0. 3. R. S. F. V. K. 4. P. L. 9. T. 8
De kan med fordel serveres med lidt frisk frugt, som for eksempel friske hindbær og kiwi. Det smager himmelsk og der er stor underholdningsværdi i at stå med sin lille gasbrænder og karmelisere sukkeret mens gæsterne kigger på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.