Rør alle ingredienserne sammen med en gaffel eller grydeske – den skal være våd og klistret. Hæld forsigtigt dejen fra fadet over i gryden – det skal syde, når dejen rammer bunden
Eksperimentet gik ud på, at jeg ville bage et brød, der var mindst ligeså godt, som de allerbedste man kan købe hos en kvalitetsbagerala Le Gâteau i Silkeborg
Jeg elsker og bage ogaltid på jagt efter den ultimative opskrift, så den skulle prøves. salt,. Madbloggerenog amatørkokken Max Rasmussen har i Go' Morgen Danmark vist hvordan man laver verdensbedste brød
Den oprindelige opskrift jeg har brugt er fundet hos kvalimad, men den side er lidt uoverskuelig for mig, så jeg brugte bare mængdeangivelserne og kiggede så ellers hos min skønne søsters blogsomogså har lavet dette brød ogblogget om det (her), da det var meget lettere for mig at læse
Også fulgte jeg bare opskriften, som er meget simpel (har linket til både Kvalimadog Klidmoster). men dagen kom altså først i dag eller rettere i går aftes da jeg rørte dejen sammen -på ingen tid
Tilsæt salt, mel og kerner og rør rundt med en grydeske. kerner efter egen valg. Brug helst grovmel eller havregryn, som ikke brænder så nemt fast som hvedemel
Fundet på KvalimadGærmængden passer - man kan eksperimentere med melsammensætningen (her hvedemel og knækkede hvedekerner + birkes) og der er intet arbejde i det
Alle andre end mig har lavet dette brød (inclusive konen), og så tænkte jeg at hvis det både er godt og nemt, og hvor prisen er, at det tager lidt tid, er det meget godt i harmoni med den måde, jeg kan lide at lave mad på - så prøves skulle det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.