Denne traditionelle opskrift på pesto alle genovese er vedtaget i consorzio del pesto genovese, en forening af lokale pestoproducenter og restauratører i Ligurien
Den er kjent, i ulike former, siden romertiden, og kommer sannsynligvis fra Nord-Afrika. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En normal pesto laves ofte med masser afbasilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser afbasilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikumpesto
Da vi stadig havde en lille rest kyllingekød fra da jeg kogte en hel kylling, og da jeg allerede havde lavet tarteletter af noget af det, skulle resten bruges på denne pastasalat
Kog pastaen som anvist på pakken, når du har kogt pastaen kommer du dem i et dørslag og skyller dem i koldt vand så de bliver kølet ned og lad dem dryppe af
Persillepesto er en af de der ting, der liiiige har skullet vokse lidt på mig. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Maj måned skriger ramsløg, denne tidligere ukrudtsplante der gror vildt er blevet en lækker delikatesse der kan bruges i mange sammenhænge med dens kraftige smag af hvidløg er det en utrolig smagsgiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.