basilikumblade (friske og unge blade fra basilico genovese – dyrket omkring Genova). Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Pil bladene af din basilikum og skyl dem. En mere smagfuld pesto end den hjemmelavede er vel vanskelig at finde, og så tager det ovenikøbet ikke mange minutter at tilberede den
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Den grønne pesto med basilikum smager også fantastisk sammen med pasta. Kold pastasalat med rød pesto. Pesto er næsten skabt for at blive blandet sammen med lækker pasta, og kan pifte så mange triste pastasalater op
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Det er nu smagsløgene kommer i spil og du kan tilsætte lidt ekstra olie hvis den er for fast, rucola og basilikum hvis smagen er for stærk eller konsistensen for tynd eller lidt mere parmesan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.