Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørredetomater, pestoog en af mine yndlings. Pestoenog de soltørredetomater giver en god umami-smag, så du ikke føler, at du mangler kød
Sprødstegt kylling med pasta med chorizo, soltørredetomaterog frisk basilikum. Pasta koges efter anvisninger på pakken, og så, når vandet er hældt fra, vender du den rundt i saucen efter bedste evne sammen med en flok friske basilikum- og salvieblade
Smør den medpesto, top med gedeost, soltørredetomaterog friske krydderurter. Hvid pizza med kartofler, løg og ost / Sprød pizza medpesto, kartofler, løg og gedeost / Blomkålspizza med sprød serrano, pestoog oliven
bønnefarsen i en lille form foret med bagepapir. frisk basilikum, finthakket. Der er sikkert nogle der synes, at bønnepostej ikke kan kaldes for rigtig mad
Blend de soltørredetomater, parmasan, pinjekerner ogbasilikum. En stor håndfuld frisk basilikum. Denne pesto smager også godt i ris eller sammen mednykogte kartofler
Mange af de pestoer, du kan finde i supermarkedet, er lavet med solsikkeolie i stedet for olivenolie og diverse typer af nødder i stedet for pinjekerner
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Herefter tilsættes grana-ost og hvidløg, ogpestoen røres sammen med en ske. Denne opskrift er lavet medøkologiske solisikkekerner i stedet for pinjekerner, så også nøddeallergikere kan spise med
En normal pesto laves ofte med masser af basilikumog olivenolien, men jeg synes, at både basilikumog olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikumog olivenolien, men jeg synes, at både basilikumog olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Smag til med salt, peber. Derfor har jeg fra inspiration fra min fars fantastiske basilikumpesto lavet en vegansk udgave og den smager mindst ligeså godt
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat ogsoltørredetomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørredetomater
Denne gang havde vi en masse soltørredetomater i en pose, der skulle bruges, og selvom jeg kun havde arbejdet medsoltørredetomater i olie før, tænkte jeg, at de ville smage godt med kylling og svampe
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler medbasilikumpesto
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.