Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaido græskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian ogfeta
Start med at hakke løg, hvidløg, chili ogporrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
Igår lavede min kæreste og jeg en VIRKELIG god kylling-grøntsags-tærtemedfetaog hytteost. revet ost lightTærte dejen laves efter pakken eller opskriften
Rul den ud og læg den i en stor tærteform. Krydr med timian, salt og peber. november stod jeg i Kvikly i Roskilde og heppede på min kandidat til DM i Hverdagsmad
Når baconen næsten er færdig kommes de skiveskårne porrer i panden og steges bløde. Når dejen er gennemkold rulles den ud til en cirkel og presses på plads i tærteformen, jeg bruger en traditionel tærteform, men man kan sagtes bruge en anden ildfast form
Denne tærte er en vegetarisk version medporrer, frisk spinat ogfeta, og den er helt perfekt til madpakken eller til aftensmad med en salat som tilbehør
Paleo tærten, nu lavet i en version med auberginer ogfeta ost, lækker kombi. Tag tærten ud og fyld nu et lag med tynde skiver aubergine og top med smuldret featost
Afslut med at smuldre fetaost over det hele og revet ost på toppen. Prik let med en gaffel let i bunden (ikke hele vejen igennem) og stil formen i fryseren i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.