Start med at snitte spidskål fint, skrælle gulerødder og derefter skrælle dem i tynde strimler. Halver sukkerærter, skræl mango og skær mangokødet i aflange, tynde strimler
Svits Karryen i smagsneutral kokosolie på en varm pande eller wok. Imens jeg er her i Istanbul, kan I nyde den her pastaret med asiatiske noter kombineret med den danske sommer
Opvarm en smule olie i en wok, og tilsæt så kødet. Lad det lige få varmen, inden kål i helt, helt tynde strimler tilsættes sammen med en smule soya og lidt riseddike
Hæld spidskålsstrimlerne i wokken og vend rundt, til kålen lige falder lidt ned. De pæne bliver gemt til dampede spidskål, men det af de knapt så pæne, der dur, ender i wokken sammen med gode ting og sager
skær citrongræs i tynde skiver og blend det med ingefær, hvidløg og chili. Snit spidskål i brede bånd. Skær kyllingen i mundrette stykker, og krydr med slat og peber
Der findes utallige varianter over samme tema, og i øjeblikket er denne wokret min favorit, fordi den forener den gode smag med nem og uhøjtidelig hverdagsmad
Gulerødder og snack peber skæres i tynde strimler, halver champignons. Kom en god slat neutral olie i bunden af en wok og svits løg og hvidløg ved høj varme, kom dernæst gulerødder i rør lidt rundt, dernæst snack peber efterfulgt af champignon og til sidst fintsnittet spidskål