Forårsruller med gråand, spidskål og nudler (og hjemmelavet blommesauce)
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer samt
  • Ingredienser til blommesaucen
  • 6-8 blommer, halveret og uden sten
  • 2 tsk hvidløgspasta
  • 2 tsk ingefærpasta
  • 1 rød chili, halveret uden kerner
  • 3 dl sukker
  • 1 dl hvidvineddike
  • Saften fra en appelsin
  • Ingredienser til selve forårsrullerne
  • Forårsrulle-dej
  • 2-3 plader nudler (du ved, de der helt standard man kan købe i supermarkederne)
  • 1/2 spidskål
  • 2 spsk riseddike
  • 2 spsk soya
  • Smagsneutral olie

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.