Vinter tilbehør til kød opskrifter

vinter suppe

vinter suppe

Tilbehør. Kog indtil alt er mørt. Kød. Sæt suppen tilbage på varmen og bland med mælk indtil den ønskede konsistens
Tomat/peberfrugt salsa med mozarella

Tomat/peberfrugt salsa med mozarella

Det kan lykkes at finde enkelte gode cherry tomater med lidt smag i selvom det er vinter så here goes…

Ungarsk gullasch – God simremad

Fantastisk god simremad her om efteråret og vinteren. Tilbehør. Hvis kødet “sveder”, altså giver en masse vand fra sig, er det fordi du bruger en for lille gryde, men i dette tilfælde, hælder du det fra og gemmer det til senere, husk der skal være lidt væde, så du ikke tørsteger
Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Roastbeef "Sous vide" med røsti og tzatziki

Det var dejligt der midt i vinter, sne og slud. Tilbehøret blev en ovnbagt røsti med kartofler, rodfrugter, æg og ost og dertil tzatziki, hvilket faktisk smagte helt fantastisk og lidt af sommer
Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Oksekødssuppe med kødboller og urter

Oksekødssuppe med kødboller og urter

Ja jeg er en utviltsomt stor fan af mormormad og denne er bare en ny vinter/efterårsfavorit. Tilbehør revet peberrod ( kan udelades)

Dexter T-bone steak med sellericreme

Samme procedure gælder for jordskokkecreme – og jordskokker har man nok af om vinteren. Tilbehøret denne gang blev sellericreme, Hasselbach kartofler med sesamfrø drysset på toppen og bønnesalat
Ovnbagte gulerødder

Ovnbagte gulerødder

Normalt spiser vi mest ovnbagte gulerødder(og andre rodfrugter) i efteråret og om vintereren, men man kan nu sagtens spise det hele året rundt – og til alt slags kød/tilbehør
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

Det er stadig tid for rodfrugter, vinterens gode grønsager. den som tilbehørtil frikadeller, medisterpølse, koteletter eller andet kød
Rød og grøn sommersalat!

Rød og grøn sommersalat!

Det føles lidt som om vi har sprunget foråret over i år og gået direkte fra en mega mild vintertil sommerlignende tilstande
Mos med porrer og græskarkerner

Mos med porrer og græskarkerner

Om vinteren er en eller anden rodfrugtmos altid god. En blød og lækker rodfrugtmos med porrer, pyntet med ristede græskarkerner var tilbehørettil en stor og lækker T-bone steak i lørdags
Kylling i pestosauce med pasta

Kylling i pestosauce med pasta

Jeg vil prøve i det næste stykke tid at holde den lidt slankerer linie - så alt efter hvor godt det vil lykkeds får jeg måske tabt mig her i løbet af efteråret og vinteren
Oksekød med kikærter

Oksekød med kikærter

Retten kræver en del tørre og friske krydderier, men har du først indkøbt dem, så er du godt sat op til at lave skønne indiske og pakistanske retter resten af efteråret og vinteren med

Brunkål

Herlig dansk vinterret. Tilbehør. Retten fylder meget til at starte med. Krydr kødet med salt og peber. Hvis man synes, brunkål skal være mere brun – når nu det hedder BRUNkål – kan man tilsætte lidt kulør
Mere sous vide og mere mad...

Mere sous vide og mere mad...

men nu synes jeg, at der igen var lækre sommer grøntsager at finde på hylderne og det var på tide at få lidt farve på tallerknerne igen efter vinterens mørke
pinsefrokost one pot cooking

pinsefrokost one pot cooking

vinter, her er den i en sød sauce med tørret abrikoser, og dejlig traditionel. kartoffelmos som tilbehør