Hæld lidt olie på en varm pande og steg kyllingen til den har fået en gylden overflade. Kyllingesalaten er dejlig frisk og har en skøn kombination af søde, salte og syrlige smage
Varm en pande op med olie, kom kyllingen på og krydr med salt, peber og lidt sojasauce. Denne her vietnamesisk inspirerede kyllingesalat er virkelig nem at lave, smagsfuld og ikke mindst super flot i farverne
Varm en pande op med olie, kom kyllingen på og krydr med salt, peber og lidt sojasauce. Denne her vietnamesisk inspirerede kyllingesalat er virkelig nem at lave, smagsfuld og ikke mindst super flot i farverne
Når kartoflen er kold omdannes stivelsen og kan ikke optages i vores krop, hvilket gør, at den ikke påvirker vores blodsukker på samme måde, som en varm kartoffel, og kan muligvis mætte bedre
I forbindelse med denne dag, udarbejdede jeg ligeledes min version på en sund og proteinrig Vanillecreme, som efterfølgende er blevet en tro følgesvend til MANGE af mine opskrifter, og varmt kan anbefales
Når vandet begynder at blive varmt, dannes der skum på overfladen, og det skal væk. Du kan bruge kødet til alle mulige forskellige retter, såsom kyllingesalat, tarteletter, wok, kylling i karry osv
Nu skal panden frem og kylling samt marinade smides derpå ved høj varme. Kødet skal stege ind til marinaden svinder ind ved konstant høj varme og vendes/omrøres jævnligt
Da vi sjældent har det helt vildt varmt i Danmark, tørrer jeg tomaterne i ovnen. Min favorit er som ingrediens i en kyllingesalat med gedefeta og hjemmelavet pesto