Bland alle ingredienserne tildressingen og tilsæt herefter kyllingekødet og æble i tern. Forleden aften fik vi en stor økologiske kylling som blev tilberedt på helt gammeldags maner med bl
Ærtepureen er lækker til fx en kyllingesalat. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehørtil fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Ingredienser tildressing. Dressingen hældes over kyllingesalaten og det hele blandes godt sammen. Kyllingekød, champignon, bladselleri og æbler blandes sammen i en stor skål, og nu mangler der kun en god dressing
Pisk dressingen sammen. Dejlige lette salater med masser af grønt, super til et påskebord. Hæld dressing over grøntsager, og lidt dressing på fisketernene i midten
Mens kyllingen koger laver du karrydressingen. Jo flere gange vi smager en fødevarer, og bliver introduceret for den på forskellige måder, jo hurtigere vil vi tilvænne os smagen af den, og med tiden kunne lide den