Jeg pensler jernet med lidt olie inden jeg går igang. I dag kastede jeg mig ud i spinat vafler – som blev overraskende gode – og i skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften
Spinat vafler. krydders med lidt krydderi efter eget valg. Flere har spurgt på opskriften på mine skinkehorn (eller hvad slags kød der passer dig, jeg bruger hamburgerryg i mine), så her kommer den
Jeg kan også anbefale deres vaflermed spejlæg og tomatsalsa til frokost, at benytte deres cafe til at læse/arbejde og har hørt virkelig godt om deres Bao-aftener
VILD med den hyggelige lille gårdbutik, hvor der kunne handles grøntsager og “cafeen” oppe under loftet som bød på hjemmelavet saftevand, kage, vafler og pølser
Flyt de færdigbagte vaflermed en gaffel over på en tallerken. Det er meningen at det ikke er flydende ligesom franske vafler, men mere dejagtig ligesom belgiske vafler
Vaflermed variationsmuligheder. I morges smed jeg et stort stort stykke lækker skinke og lidt økomajo i, og havde dermed transportabel morgenmad sammen med et æble og et kogt æg