T-bone steak tilbehør opskrifter

Blomkålsfad med ost og sprødt låg

Blomkålsfad med ost og sprødt låg

en lille t-bonesteak med asparges, små nye kartofler og den ret, I får opskriften på her. Man kan spise retten som tilbehør, som vi gjorde – eller den kan være hovedret med lidt godt brød til og måske en salat, hvis man er i grønt humør
Mos med porrer og græskarkerner

Mos med porrer og græskarkerner

En blød og lækker rodfrugtmos med porrer, pyntet med ristede græskarkerner var tilbehøret til en stor og lækker T-bonesteak i lørdags

To dage og en nat i Firenze

bistecca alla fiorentina, en T-bonesteak grillet til perfektion, serveret med det enkleste tilbehør

Græskar-kartoffelmos med sprøde kerner

Som sagt blev lørdagsmaden et par flotte t-bonesteaks. Så kunne jeg koncentrere mig om tilbehøret. Behørigt stegt af bondemanden, ham selv