D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. -. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
Bland i agurk og server tzatzikien med hakket gressløk. 1 stk slangeagurk 3 dl matyoghurt 1 dl lettrømme 2 båt hvitløk ½ ts salt ¼ ts pepper 2 g frisk gressløk finhakket Riv agurk på grovt rivjern og la ligge i en sil så vannet renner av
Til tzatzikien skal man bruge. Tzatzikien smager fantastisk godt til små kogte kartofler. Resten af tzatzikien blev spist på kartoffelmadder søndag – og resten af kryddersmørret blev smurt på knækbrød og brugt som nippemad til et glas rødvin efter dagens havearbejde ude i blæsten
M. a. d. f. r. G. æ. k. e. n. l. v. i. g. t. ,. o. b. h. ø. s. å. -. m. u. D. w. p. ½. I. j. S. y. F. T. z. 2. 0. 1. /. 4. c. C. H. L. 3. R. 5. V. 6. 7
Server kylling med karamellisert løk og tzatziki. Mange forbinder kyllingvinger først og fremst med noe man kjøper ferdig i butikken, innsauset i grillkrydder, servert i en varmepose
Jeg serverede dem med tzatziki og en ret så lækker kikærtesalat, som jeg nok skal dele snart. Disse kyllingenuggets var egentlig ment som et eksperiment, noget der ikke skulle på bloggen, men de blev så gode, at jeg besluttede mig for hurtigt at knipse et par (en smule mørke) billeder og dele opskriften med jer alligevel