Her får du opskriften på en hurtig, sund og velsmagende tzatziki. 4 pers. Det skal du bruge. 300g skyr. 5g hakket hvidløg (alt efter hvor glad man er for hvidløg)
Paleo tzatziki. Lad tzatzikien stå tildækket på køl i 4-5 minutter, for at trække smag, og server til slut tzatzikien som tilbehør til grill- kød- eller fiskeretter
Jeg er vild med den græske salat tzatziki, med agurk, hvidløg og græsk yoghurt, men jeg har leget lidt og byttet de klassiske ingredienser ud med blomkål, pære, skyr og selvfølgelig stadig hvidløg
D. a. j. e. g. s. k. r. v. i. n. d. l. æ. t. m. f. o. ,. p. å. z. q. u. h. y. N. -. 2. b. (. P. S. ). V. ø. M. c. +. H. T. w. 1. ½. E. B. A. . ". 3. /. 4. K. I. G. O. F. 7. s g
Bland i agurk og server tzatzikien med hakket gressløk. 1 stk slangeagurk 3 dl matyoghurt 1 dl lettrømme 2 båt hvitløk ½ ts salt ¼ ts pepper 2 g frisk gressløk finhakket Riv agurk på grovt rivjern og la ligge i en sil så vannet renner av
Vild med tzatziki. Så fik jeg den ide at iblande den noget mere kompakte gedefriskost i tzatzikien. Jeg undgår stadig komælk i hverdagen, så har måtte finde på et alternativ til den udgave
Tzatziki er vanvittigt nemt og hurtigt at lave, og så smager det tilmed godt. Der er ikke så mange forskellige måder lave tzatziki på, i nogle opskrifter har jeg dog set, at der bliver brugt squash, men det er altså agurk, der er den korrekte råvare
En idé jeg fik den anden dag… Om man mon kunne lave tzatziki med andet end agurk. Jeg ved, at man godt kan lave det med squash – Det smager rigtig godt, hvis man blander det med agurk, men ville en rød tzatziki smage godt