De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up. Jeg gik efter klassikeren i første hug, med avocado og rejer
“Okay, lad mig starte med at sige, at det ikke er en “ægte laksemousse”. Opskrifterne er en del af en kortere serie med inspiration til den perfekte tapas
Fordel massen i de tomme æggehvider, pynt med lidt persille og ½ oliven. Hak løg og hvidløg fint, og svits dem gennemsigtige i en lille gryde med opvarmet olivenolie
Steg frikadeller på størrelse med valnødder i olien på panden. Som tapas kan man putte en tandstik i, hvis det er stående buffet men albondigas kan også serveres direkte i saucen
Mosen medæggene skal kunne formes til kugler i hånden med en ske og skal ikke være alt for tynd. ) De kan endda bruges som et indslag i en forret, som den fulde opskrift her nedenfor lægger op til
Læg et stykke røget laks på rugbrødstrekanten og pynt med ærtepure eller avokado. Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspirere til andre nye og spændende retter også
Menuen blev til tapas, hvor alle medbringer en (eller flere) retter til buffetten. basilikum, soltørrede tomater og feta med noget andet, og del dine erfaringer nederst i indlægget her