Syltning af chili opskrifter

Syltede chilier

Syltede chilier

Ja, det er måske lidt tidligt på sæsonen at snakke om syltning, men jeg tager glæderne på forskud. De får en dejlig syrlig og krydret smag af syltelagen og de kan holde sig i rigtig lang tid

Syltede chili

Syltede chili – Dyrker du selv chilipebre, er syltningaf dem en god måde at konservere dem på. Chilier med et tyndt lag frugtkød smager bare ikke lige så lækkert og saftigt, som dem med masser af kød på kroppen, men som nævnt, de kan sagtens syltes, så de kan holde sig
Cornichons med et tvist

Cornichons med et tvist

Jeg har ikke den store erfaring med syltning, så der var ikke rigtig noget at trække på i den sammenhæng

Så er det tid til henkogning.

og nu er det pludselig efterår og tid til syltning, henkogning osv. Jeg tog dette foto for at finde ud af hvilket bær det mon er
SÆSON FOR SQUASH

SÆSON FOR SQUASH

Syltning. stammer fra Sydamerika, hvor den er blevet dyrket af indianerne, længe før. Kog vand, eddike, sukker, rosmarin, timian og chili op i en lille gryde

Høsttid er syltetid

I denne uge er der endnu en grund til at give sig af med syltning. God fornøjelse med sensommersyltningen