Gulerodssuppemed gulerodstopping og gulerodsrugbrød. Jeg havde en masse gulerødder den anden dag og ville derfor lave den lækre gulerodssuppe, som der var en opskrift på i bladet
Blend med en stavblender og varm derefter suppen op igen. Skær chili, hvidløg og ingefær i skiver. Smag til med æbleeddike, creme fraiche og salt og peber
Du kan også sagtens komme lidt chili i for et spicy kick. Server fx med brød, ovnristede kikærter, friske æbletern eller lignende og lav gerne en stor portion – gulerodssuppen smager nemlig endnu bedre dagen efter
Blend suppen og smag den til med salt og peber. Smag skyr til med salt og peber og bland halvdelen af de ristede nøddekerner i og server resten til sammen med ristet brød
Hak hvidløg, chili og ingefær fint. Gulerodssuppen hér, er dejlig stærk og proppet med de vitaminer vi alle har brug for lige nu, til at styrke vores immunforsvar
Smag suppen til med appelsinsaft, salt og peber samt eventuelt sukker og mere chili. Suppen smagte rigtig godt, men var dog lidt stærk efter min smag, så næste gang vil jeg nok putte lidt mindre chili i
Gulerodssuppemed citron og chili. med citron, chili og masser af vitaminer. Efter en weekend fyldt med kød og kager, var en let og sund aftensmad tiltrængt igår
Blend suppen og smag den til med salt og peber. Smag den græske yoghurt til med spidskommen, salt og peber og bland halvdelen af den revne agurk og nøddekerner i og server resten til, sammen med et godt brød
GULERODSSUPPE, MÆTTER CA. Put olie, løg, hvidløg, chili og gurkemeje i en stor gryde og svits ved medium varme, indtil løgene antager en gennemsigtig karakter
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Herunder får du nemlig opskriften på én af mine favoritter, som vi ofte spiser til gulerodssuppe. Små skorper eller små skiver ristet brød med noget på
Smag til medchili og salt. tørrede chiliflager. Selv om det blæser og regner udenfor, så får denne stærke gulerodssuppe dig i godt humør - selv på en mandag