Steg løgene blanke i gryden og tilsæt kød ogøl. øl, gerne mørk. Svinekæber er noget af det møreste svinekød, man kan få, og de er virkelig velegnede til en god vintersimreret
Tilsæt kæberne og lad dem brune godt hvorefter ølog fond hældes på til kæberne er dækket. Hak løg og krydderurter groft og steg det godt igennem i olien i en stor gryde
Opskriften her er, tro Meyer-style, nordisk med mørk øl, æblemost og æblecideredikke, men kan helt sikkert også gøres frankofil med hvidvin, urter og tomater
opskrifter på nettet, det store spørgsmål var, om de skulle koges med øl. Så jeg kunne sagtens finde på at lave en gryderet med svinekæber igen, men det vil være med udgangspunkt i grønsagerne og så er svinekæberne "bare" kødfyldet
Opskriften her er, tro Meyer-style, nordisk med mørk øl, æblemost og æblecideredikke, men kan helt sikkert også gøres frankofil med hvidvin, urter og tomater