Suppe med bladselleri opskrifter

Efterårs suppe

Efterårs suppe

Jeg elsker grønsagsupper, for man kan aldrig gå galt i byen med dem og så kan man altid tilføje lidt kød hvis man dagen efter vil have en "ny" lækker suppe
iransk suppe med perlebyg

iransk suppe med perlebyg

Drys med persille og bladselleri. Skær gulerødderne i halve skiver og snit bladsellerien (gem nogle blade til pynt)
Minestrone suppe

Minestrone suppe

Smag suppen til med salt og peber. Tilsæt grønsagerne og svits dem med i ca. 1 fennikel eller bladselleri. Bring suppen i kog under låg, dæmp varmen, og kog den i ca 10 minutter. strimler af magert kød og/eller pastamuslinger med i suppen i små 5 minutter
Marokkansk Harira Suppe

Marokkansk Harira Suppe

Mmm jeg har for stykke tid siden lavet denne lækre marokkanske suppemed kikærter. Skær bladselleri (eller som jeg pastinak) i skiver/tern
Spicy tomat suppe med tigerreger

Spicy tomat suppe med tigerreger

Suppe. Gør rejerne rene og put dem i skålen med marinaden. Til suppen. Læg med i en skål med kogende vand. Suppe
Provencalsk Kidneybønne suppe opskrift

Provencalsk Kidneybønne suppe opskrift

Til suppen brugte jeg. Denne vidunderlige og fyldige suppe er en variant fra South Beach Kuren 2. 1 spsk olivenolie1 løg - finthakket1 stængel bladselleri - finthakket1 hvidløg solo - finthakket1/2 tsk tørret basilikum1/2 tsk tørret timian6 friske rosmarin blade - finthakket1 knsp salt1 knsp friskkværnet sort peber800 gram Kidneybønner fra dåse - skyllede3 1/2 dl grøntsagsbouillon2 spsk fedtfattig Creme FraicheI en stor gryde opvarmede jeg olien og tilsatte løg, bladselleri, hvidløg, basilikum, timian, rosmarin, salt og peber. 3/4 af blandingen blendede jeg sammen med bouillon og hældte den purerede suppe tilbage i gryden, sammen med resterende bouillon
Gule ærter

Gule ærter

Gule ærter – En klassisk, dansk suppe eller søbemad som spises med ske. Det kommer naturligvis an på hvad du koger suppen på og hvor meget smag du vil have det skal nå at afgive
Indisk linse karrysuppe

Indisk linse karrysuppe

Jeg serverede suppen sammen med Nan og en klat yoghurt. Det endte så alligevel med, at han vældig begejstret tog for sig to gange
Minestronesuppe

Minestronesuppe

Smag til med salt og peber og server den rygende varme suppemed godt brød til og et drys af frisk persille samt evt en god pecorino til at rive over
Minestronesuppe

Minestronesuppe

Smag til med salt og peber og server den rygende varme suppemed godt brød til og et drys af frisk persille samt evt en god pecorino til at rive over
Minestronesuppe

Minestronesuppe

Det der gør suppen italiensk, er pastaen – hvis ikke den udskiftes med ris – osten, den store mængde hvidløg og måske også krydderurterne
Grøntssagssuppe

Grøntssagssuppe

⅔ broccoli og stokken – smid aldrig stokken ud, den giver god smag i suppe, og kan også spises sammen med broccolibuketterne, hvis den skæres i tern