Jeg elsker grønsagsupper, for man kan aldrig gå galt i byen med dem og så kan man altid tilføje lidt kød hvis man dagen efter vil have en "ny" lækker suppe
Smag suppen til med salt og peber. Tilsæt grønsagerne og svits dem med i ca. 1 fennikel eller bladselleri. Bring suppen i kog under låg, dæmp varmen, og kog den i ca 10 minutter. strimler af magert kød og/eller pastamuslinger med i suppen i små 5 minutter
Til suppen brugte jeg. Denne vidunderlige og fyldige suppe er en variant fra South Beach Kuren 2. 1 spsk olivenolie1 løg - finthakket1 stængel bladselleri - finthakket1 hvidløg solo - finthakket1/2 tsk tørret basilikum1/2 tsk tørret timian6 friske rosmarin blade - finthakket1 knsp salt1 knsp friskkværnet sort peber800 gram Kidneybønner fra dåse - skyllede3 1/2 dl grøntsagsbouillon2 spsk fedtfattig Creme FraicheI en stor gryde opvarmede jeg olien og tilsatte løg, bladselleri, hvidløg, basilikum, timian, rosmarin, salt og peber. 3/4 af blandingen blendede jeg sammen med bouillon og hældte den purerede suppe tilbage i gryden, sammen med resterende bouillon
Gule ærter – En klassisk, dansk suppe eller søbemad som spises med ske. Det kommer naturligvis an på hvad du koger suppen på og hvor meget smag du vil have det skal nå at afgive