En lækker nem og billig efterårs ret der luner og er fuld af smag og vitaminer. Sluk komfuret og blend suppen til den er lind, føles den for tynd koges den lidt ind, inden madlavningsfløden tilsættes og varmes op til kogepunktet
Nem. Porre-Kartoffel suppe eller Kartoffel-Porre suppe. suppe). Kartoffelporre-/Porrekartoffelsuppe. Ønsker man en tykkere suppe kan med fordel tilsætte et par dl fløde/creme fraiche/skyr efter man har blendet suppen, men det er normalt ikke nødvendigt
Suppen er bare så nem og hurtig at lave, jeg burde lave den noget oftere. ) I dag kom jeg i tanke om den skønne suppe, som passede perfekt til vejret, så jeg fandt opskriften frem på bloggen og fik den lavet (virkelig smart at have sin opskriftsamling liggende på nette, så ved jeg altid hvor man skal kigge)
Dejlig nem og lækker suppe, desværre var min appetit ikke så stor i dag, så der er rester tilovers. Til aften stod menuen på en thai-inspireret kyllingesuppe med udgangspunkt den allerede kogte kyllingesuppe fra igår
Efter en lang dag, hvor der er jule for fulde gardiner, er det godt med en nem og lækker omgang aftensmad, og valget faldt på en indisk sød kartoffelsuppe med lækkert brød til
Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Nedenfor finder du opskriften på en nem og sund blomkålssuppe serveret med oksekødboller og brød. I de kolde vintermåneder er det oplagt med en suppedag
Jeg har haft lyst til at lave en suppe med det smukke hokkaido græskar i snart et år (. Græskaret smager ærlig talt ikke at det hele store, men suppen her er altså ret god + let at lave
Hjemmelavet nem honey-crunch m. Herhjemme er vi helt tossede med suppe. Fiskesuppe med masser af grøntsager er særligt en af mine favoritter, og det er en måde jeg kan få proppet noget fisk i min ikke-så-fiskeglade kæreste
Og det her er den nemme og hurtige version, men den er stadig supper lækker. Snit porren i fine stykker og steg den i olivenolie i bunden af en gryde til den er bløde og lidt gennemsigtige