Mellemstebarnet kan ikke lide kerner og mand og ældstebarnet synes, at det kradser i halsen. Når jeg ellers har æg nok (det er, mærkeligt nok, altid æg jeg mangler til denne opskrift…), laver jeg stenalderbrød til mig selv
Jeg har valgt at dele denne opskrift på stenalderbrød med jer herinde da jeg syntes de smager utrolig godt, og de er gode som en lille snack til maden eller som mellemmåltid
Proteiner mætter godt, uden at indeholde mange kalorier. Det kan anvendes fuldstændig ligesom rugbrød med al slags pålæg, er super til madpakken og kan fryses ned, for eksempel i skiver med madpapir mellem, så du lige kan tø en skive stenalderbrød op i brødristeren eller ovnen, når det skal spises
Jeg hader tørt og trist rugbrød uden kerner. Når jeg handler ind i Netto er det altid deres 6-kerne rugbrød der ryger ned i kurven, men engang imellem laver jeg også mit eget stenalderbrød
L. æ. k. r. e. o. g. s. u. p. n. d. m. f. i. t. l. a. b. ø. K. v. y. E. å. h. 1. 5. 8. -. 2. 0. (. c. ). x. w. ,. *. H. U. S. /. 4. 7. %. R. B. P. F. j. 3
Nøddebrød, stenalderbrød, paleobrød og hvad det nu ellers hedder. Jeg følger sjældent en opskrift, men kommer bare hvad jeg nu har af nødder og frø ned i en skål sammen med æg og olivenolie