-D Brødet bliver så fast, at det fint kan bruges i en madpakke. et vegansk stenalderbrød. Her serveret med salat, hummus og brunch-linser til en dejlig “velkommen-hjem-fra-påskeferien-brunch”
Hældes i en smurt form, jeg plejer at bruge en silikone-rugbrødsform. Når jeg ellers har æg nok (det er, mærkeligt nok, altid æg jeg mangler til denne opskrift…), laver jeg stenalderbrød til mig selv
-). Denne opskrift på stenalderbrød stammer fra Thomas Rode på Kong Hans. Jeg har valgt at dele denne opskrift på stenalderbrød med jer herinde da jeg syntes de smager utrolig godt, og de er gode som en lille snack til maden eller som mellemmåltid
Her får du opskriften på stenalderbrødet fra restaurant Kong Hans Kælder. Palæo-opskrifter til det moderne menneske (men måske ikke helt til scleroseramte)
Til sidst er nødder, kerner, frø, æg og planteolier rige på E-vitamin, som er en antioxidant, der har en stor betydning for at vores nervesystem fungerer optimalt
Opskrift på et brød150g hakkede/malede mandler /cashewnødder (jeg bruger en lille elektrisk kaffemølle)150g græskarkerner100g hampfrø (proteinrige)100g sosikkekerner/sesam100g chiafrø (rig på omega-3)1dlolivenolie1-2tsk salt5 æg1/2 tsk kanel1/2 tsk lakridspulver Det hele blandes sammen. 1-2tsk salt
Det eneste man skal gøre er, at blande alle ingredienser sammen og hopla - ind i ovnen. Jeg er helt vild med dette brød, det er et super godt alternativ til Rugbrød men smager virkelig også godt med Syltetøj (selvfølgelig paleostyle) ovenpå
Og glæd dig over, at det er piv-nemt og hurtigt at lave. Jeg ved godt, at der findes en millionmilliard opskrifter på stenalderbrød/glutenfrit brød/kernebrød/palæobrød derude
Stenalderbrød er brød uden mel, kulhydratfattig og glutenfri, ultra nemt og hurtigt at lave. Jeg har taget udgangs punkt i det oprindelige stenalderbrød af Thomas Rode eller Kvalimad, men 1 hel dl olie i et mindre brød, gør at jeg får opstød med olie resten af dagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.