2,5 kg nakkefilet. Weekenden bød på Pulled pork, og mange vil nok mene at dette er langt fra den originale udgave, da denne udgave blev tilberedt i ovnen
Her får i lige en fantastisk opskrift på "sønderrevet svin". -) Dette er bare en himmerigsmundfuld. Det er en amerikansk specialitet og den lyder meget mere kompliceret end den egentlig er, men den er faktisk ret god som gæstemad da det meste kan laves på forhånd, og kødet egentlig passer sig selv når først det er sat i ovnen - så der er egentlig kun at sige - "SÆT IGANG"
12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1Skær en hel nakkefilet til koteletter (det er langt det billigste at købe en hel nakkefilet). 1Når koteletterne er færdigstegte, koges panden af med lidt vand
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Skær nakkefileten i halve skiver (skær ikke helt igennem). 750 g nakkefilet. En opskrift jeg husker fra min barndom, men som stadig holder og er ret nem at lave, er husarsteg
Forberedelse. Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Fjern ribenene fra stegen. Det er ikke nødvendigt, men det er dødirriterende at prøve at gøre det hver gang man vil skære en skive bacon ud for at stege den
800 g nakkefilet. Det her er mit indlæg nr. 100, så det er en slags jubilæum. Derfor syntes jeg også at opskriften skulle være noget særligt og at den egentlig også gerne måtte være lidt krævende
Stegt Spidskål. 1200g Nakkefilet (svin). 1200g Nakkefilet (svin). Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tid til at passe sig selv