Opskriften. Vi eksperimenterer med at lave en masse af slagsen, og i dag blev det til en skøn symfoni af kerner fra den gamle urhvede spelt, laks og den fantastiske proteinrige hytteost
Speltblandingen og havregryn hældes med og der røres mel i til dejen har konsistens som en tyk grød. Man kan også sagtens bruge andre og grovere meltyper eller undlade spelt-bageblandingen og i stedet bruge mere mel
Kog perlespelten efter anvisningen på pakningen, afdryp og afkøl den. Pluk hjertesalaten i grove stykker, anret dem i en skål eller på et fad og drys den kogte spelt, æble, tranebær, pinjekerner samt mynteblade over
Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget oliventapenade, Opskrifter, snegle. Bland vand, gær majsmel og speltmel og pisk blandingen godt igennem med et piskeris
Vi prøvde oss derfor på en variant med speltmel og fibramel. 600 g speltmel. 600 g speltmel. Foccacia. Foccacia er et suverent tilbehør til supper og italiensk mat
200 g groft speltmel. Stil dejen tildækket i køleskabet til næste dag. Form dejen til to brød - gerne lidt skødesløst - og læg dem på hver sin bageplade med bagepapir