Imens blandes resten af ingredienserne og til sidst tilføjes havregryns blandingen. Hæld den ud på et meldækket bord og vend først dejen ind over sig selv og slå flad med rigeligt mel på hænderne så det ikke sidder fast
Udover frisk frugt, pandekager, bollerog scramble eggs lavede vi skyr med brombær (se tidligere opskrift i højre kolonne) Til brødet fik vi den bedste hjemmelavede dulce de leche mums
Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Og gider du heller ikke bruge særlig lang tid på at lave dem og vil helst gøre det uden en røremaskine
De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.