Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
Nu skal kagens smøres op med et jævnt lag smørcreme. Pyntet med karamelliserede popcorn. kakao. Smørcreme. Få alt det saft og kød med gennem sien som muligt, det et det, der giver smag
Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Chokoladesmørcreme. Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv
Ælt flormels sammen med smør til en smørcreme. Det er en tradition, der efterhånden har et ret godt tag i danskerne, kan man se, når man kigger reklamer for oktober og vender de sociale medier
Bestillingen lød på en simpel chokoladekage uden fyld, men smurt op med en almindelig smørcreme. Til selve kagen brugte jeg “bondekonens chokoladekage” fra bogen “Kager der smager – og andre søde sager” af Alette Bertelsen, og til smørcremen brugte jeg en opskrift fra “Kagebog” fra The Hummingbird Bakery
(Smørcremen laves bedst på røremaskine med K-spaden). Kom den i en sprøjtepose med en lille rund tyl og kom ganaschen rundt i kanten, så den løber ned af kagen af og til
Stil smørcremen på køl, indtil den er fast nok til at bygge med. Chokolade smørcreme. Som sædvanlig bliver mine små projekter altid lidt større, end jeg har regnet med, og dette var ingen undtagelse, men efter en stor omgang bagning og meget rod i køkkenet blev jeg altså færdig med min sankt hans kage, og jeg synes da ikke, at I skal snydes for at se den Jeg har endda lavet en lille opskrift på den, så I selv kan lave den – til næste år måske