Skank opskrift opskrifter

Osso buco

Osso buco

Vend skankerne i mel og peber. 8 stykker kalveskank100 gr melfriskkværnet peber25 gr smør2 spsk olivenolie3 blegselleri stilke3 gulerødder2 bananskalotteløg2 fed hvidløg2,5 dl hvidvin2 dåser hakkede flåede tomater med basilikum og oregano (á 400 gr nettovægt)5-7 dl grøntsags bouillon1 laurbærblad1 lille bundt salvieDup kalveskankerne tørre i køkkenrulle. Brun herefter kalveskankerne i 2-3 minutter på begge sider
Svineskank

Svineskank

Derfor prøv svineskanke med øl og æbler det er det bedste jule sul jeg kender. Smør hvidløg og krydderiblanding ind i skankene

Braiseret svineskank med æbler og tyttebær

Opskriften er fra Mad og Bolig og jeg har kun rettet nogle småting til. Svineskank er rigtig lækker simremad og så er det faktisk billigt, men det er jo bare en ekstra lille bonus Den blev serveret sammen med kartoffelmos og ovnstegte rodfrugter
Pot au feu

Pot au feu

Sørg for at have ristet brød inden for rækkevide når marven skal spises fra skanken. Prøv også at se franske Anne's opskrift på pot au feu, mere fransk kan det ikke blive
Cassoulet de Castelnaudary

Cassoulet de Castelnaudary

Et lille kilo svineskank. Derudover har jeg modificeret opskriften lidt hist og pist – skal du ha’ den helt originale opskrift, så må du til din boghandel og købe hans kogebog
Svineskank med rosmarin og hvidløg

Svineskank med rosmarin og hvidløg

Det er ellers ikke fordi, jeg længere er sindsygt produktiv her på bloggen, med de helt store nye og banebrydende opskrifter
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

Pulled beef, skank,. Men følg ikke opskrifterne slavisk, improviser. Grundopskrift på kødboller. Tekst og opskrift har været vist i Flensborg Avis den 16
Hjemmelavet BBQ sovs til svineskank

Hjemmelavet BBQ sovs til svineskank

Det er egentlig ret mange gange til en enkelt opskrift. Rester af langtidsstegt svineskank (den med sprød svær) – er gode til en lækker amerikansk sandwich
En weekend med meget lækker mad og en god beslutning

En weekend med meget lækker mad og en god beslutning

MEN, så fandt jeg en opskrift på langtidsstegt skank med sprøde svær, og det så helt fantastisk ud. For længe siden fandt jeg i Føtex en ret billig svineskank, og fik af vide af min mor, at det var noget ret lækkert kød - jeg købte den derfor
Svineskank med Stout til en vinterdag

Svineskank med Stout til en vinterdag

En dejlig sauce fremtrylles og kødet fra skanken, bliver så mørt at det smelter på tungen. maizenasalt og peberBrun skanken af i olie, i en tykbundet gryde