Skank gris opskrifter

Svineskank

Svineskank

Nu har vi lov til at fylde bugen med røde æbler, gris på mange måder, sød marcipan og masser af konfekt
Svineskank med rosmarin og hvidløg

Svineskank med rosmarin og hvidløg

Jeg strøg straks afsted og købte mig et stykke glad gris og gik i krig. Men her sidste weekend, var der denne opskift på svineskank på forsiden af et Superbest katalog

Det glade van'vid - Brøderne Koch

Sammen med svineskanken fik vi et kvart blomkål, grov ærtepure, bearnaise fra sifon, majs og bacon og en rugkiks med creme og bær
Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Lørdag og stegt svineskank med kirsebær

Det var den sidste af de to skanke, sådan en halv gris er udstyret med. Så fik den gris ben at gå på, som man siger – eller – øhh
Det Glade Vanvid...

Det Glade Vanvid...

Hovedretten var en skank af gris med sur-sød sirup af kanel, intens kryddersauce & safran braiserede skorzonerrødder hertil jordskokker med svesker, sprødt flæskesvær & Waldorfsalat

Grisen og Thomas Rode

Samt havde tilberedt en fantastisk ret med Kål og sous-vide tilberedt Skank og hjerte af grisbas. Temaet var Grisen i fremtiden, som omfatter hvad man kan gøre for at styrke salget af svinekød i Danmark