Ja så blev det min tur til at afprøve det nok så omtalte stenalderbrød - ikke fordi jeg overhovedet gør det i stenalderkost, men fordi, jeg blev nødt til at finde ud af, hvad det var for et brød alle snakkede om og så fordi, det jo altid kan bruges som variation i den kost man nu ellers spiser
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
"Karry" er en ret, der stammer fra de asiatiske lande og som findes i forskellige farver og smage. Man kan blande sin egen karry af forskellige krydderier, men den lette udgave er at købe karrypasta i et supermarked og lave sin karry deraf
Jeg har lavet den på to slags spidskål, en grøn og en rød. Tilsæt tomatpuréen og de to slags paprika. Løgene og hvidløgene hakkes fint og steges i lidt olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.