Jeg parterede altså Holger, og lavede ham til en siciliansk kylling med citron, kapers, oliven og små tomater – typiske smagsgivere fra det sicilianske køkken
Det viste en opskrift i den sicilianske kogebog, jeg faldt for i lufthavnen. På vores ferie til Sicilien fik vi en ret med auberginer lagt i lag med tomatsovs og revet parmesan mellem lagene
Jeg flyttede til Milano for snart fem år siden. Jeg havde på det tidspunkt aldrig tidligere været i byen på mere end en gennemrejse og forventede at komme til en storby – jeg havde jo hørt så meget om, hvor levende Milano ville være med dens mode-kvarterer, utallige restauranter og pulserende natteliv
Det er lidt skægt at få nyt husdyr. For lige pludselig kommer meget af tiden til at handle om "hvornår gav du ham mad", "han skal ikke have mad endnu" til små interruptions når man rammer sengetid, kissemisser - og ja, også når man skal besøge huset med et hjerte i døren
Men den fantastiske mad kommer jo et sted fra – og det er blandt andet fra den særlige, sorte, sicilianske svineart Suino Nero dei Nebrodi, der er kendt for sit særdeles velsmagende og magre kød
Her fokuserer man på lokale sicilianske vine – fortrinsvis fra området omkring Etna. Her fokuserer man på lokale sicilianske vine – fortrinsvis fra området omkring Etna