Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien. I det følgende giver jeg dig nogle gode tips om opskriften, tilberedningen og serveringen af den sicilianske dessert
Kom det nu sammen med kålet og smag til med salt og peber. Kom svinekødetpå og rist det færdigt. Kom olie på en pande og steg det på lav varme til det falder sammen
Lynstegt kål beholder både sprødhed og smag. Form små, lækre karbonader af det bedste hakkede svinekød, du kan få – vend dem i mel, drys med salt og peber
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y
Sidst vil jeg lige dele en opskrift på nogle skønne kødboller med jer - de smagte fantastisk. Har her i april holdt ferie, hvilket har været absolut fantastisk, at kunne slukke arbejde oppe i hovedet og bare tænke på mig selv
Mors Stout, men det har jeg dog ikke afprøvet så smagen kan jeg ikke garantere for. Jeg har kreeret et brød bagt på en øl som jeg syntes er helt fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.