Salaten er dejlig frisk, og møder det saltede køkken gennem parmesanosten. På buffeten på mit arbejde, har vi kørt med denne vandmelon salat, som har været utrolig populær
Til sidst river du parmesan ost henover og så er salaten klar til servering. parmesan. I det her ualmindeligt varme vejr er det altid dejligt med en god salat
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Pynt med høvlet parmesan. Hæld balsamico og olivenolie over salaten. 250 gr fusilli (pastaskruer)2 bundter grønne asparges100 gr semidried tomater100 gr rucola1 bundt basilikum6 spsk hvid balsamico1 dl koldpresset jomfruolivenolieHavsalt og peber100 gr friskhøvlet parmesanKog pastaen efter anvisningen på pakken. 100 gr friskhøvlet parmesan
Spis dem med tilbehør/salat og på en rugbrødsmad eller i en sandwich dagen efter. Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili
Her har jeg lavet kylling med salat og æggemuffins. Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert