Kødet dryppes med salt og spises med de forskellige saucer og salater, som står på bordet. Ligeledes kan man servere forskellige salater, syltede små perleløg, små agurker, oliven, majs i olie eddike marinade
Dertil græsk salat. Okseculotte eller oksefilet med ovnbagte rodfrugter. Den kan spises som den er eller med lidt grønt til, fx gulerodssalat eller spidskålssalat
Til burgeren kunne man vælge fire forskellige slags tilbehør - herunder bagt kartoffel, kartoffelmos, pommes frites og salat - den sidste en positiv overraskelse og en god ide, hvis jeg skal besøge stedet igen, da man bliver MEGET mæt af al frituren
Men et godt bud er oksefilet eller porchetta på grill med grøn salat og nyopgravede kartofler. Rester fra søndag (se sidste uges madplan) med en grøn salat med mynte og mos af søde kartofler
Fisketallerkenen bestod af varmrøget laks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
Hovedretten bestod af en let og lækker salat med Findus rodfrugter (nemt, lækkert og billigt) og dertil noget lækkert oksefilet, som min svoger har stegt til U