Ruller med parmaskinke opskrifter

Ruller med Parmaskinke

Ruller med Parmaskinke

Læg parmarullerne ovenpå. Rul parmaskinken så stramt som muligt, uden af få filmen med. Pak rullen med film og frys den ned
Parmaskinke med artiskoktapenade

Parmaskinke med artiskoktapenade

En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Arrangementet opstod, da et par veninder og jeg selv alle var flyttet (for os selv) og dermed en kærkommen anledning, til at drikke bobler hos hinanden og spise lidt hapsere på sidelinien
Parma og lakseruller

Parma og lakseruller

Jeg lavede dem sammen medlakseruller rullet med friskost rørt med dild. ikke noget for en utålmodig en som mig) Jeg er en smule fumlefingret og bedst i synk med den lidt grovere slags madlavning
Canapé brød

Canapé brød

Placer rullerne i sin fulde længde i de i forvejen smurte forme (jeg brugte sprayfedt) - dejen skal ca
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Jeg køber nemlig en færdig dejrulle, som er lige til at gå til, MEN istedet for blot at rulle den ud til én pizza, så klipper jeg dejen over i to dele, og ruller de to stykker endnu tyndere med en kagerulle
Sushitalian; Japansk ynde møder italiensk charme

Sushitalian; Japansk ynde møder italiensk charme

I køleskabet med kræet mens du tilberede de næste ruller efter samme opskrift. Når alle rullerne er klar, så opvarmer du smør og olie i en pande ved jævn varme og steger så rullerne på alle sider
Kyllingruller m. parmaskinke

Kyllingruller m. parmaskinke

Kyllingrullermedparmaskinke og basilikum. Rul så stykket sammen og vikl parmaskinken rundt, så rullen bliver holdt fast – fæstn skinken med tandstikkerne
Forret med parmaskinke

Forret med parmaskinke

Pak rullerne ud, skær dem i skiver og server forretten. Madopskrifter › Forretter › Forretter medparmaskinke
Tærte ala Dig

Tærte ala Dig

Køb nogle rullermed tærtedej og kom dem i fryseren, så er de lige til at tø op på køkkenbordet over en time, til de dage hvor køleskabet skal tømmes
Nyt LeCreuset og en lille opskrift:)

Nyt LeCreuset og en lille opskrift:)

- Læg mørbraden på skinken, og kom pestoen på mørbraden, inden du ruller skinken udenom. Og kan ikke vente med at tage den i brug, og så skal I nok høre hvad jeg syntes om at lave mad i sådan en

Maki ruller (sushi)

Med fingerspidserne holder du fyldet på plads mens du langsomt ruller tangen stramt om fyldet. HUSK ikke at rulle bambusmåtten med i maki'en

Saltimbocca

Parmaskinken og osten lægges ovenpå sammen med et par basilikumblade. Herefter dryppes det hele med en smule olie og rulles sammen