Rosenkål med bacon opskrifter

Smørstegte rosenkål med bacon

Smørstegte rosenkål med bacon

I hvert fald er her en opskrift på smørstegte rosenkålmedbacon. Brun rosenkålen af i fedtet og tilføj derefter baconen
Rosenkål med bacon og balsamico

Rosenkål med bacon og balsamico

Hos HjemmehosXenia fandt jeg hendes yndlingsopskrift medrosenkål og da jeg netop havde fået rosenkål i min kasse fra Aarstiderne, var det jo oplagt at prøve den
Fasan med røget bacon, markchampignon og rosenkål

Fasan med røget bacon, markchampignon og rosenkål

Af panden med dem, lidt ny olie på, og så skal rosenkålene, som skal være delt i hele blade, på ganske kortvarigt, så de bevarer deres sprødhed og flotte grønne farve, men alligevel lige bliver lidt møre
Muslinger med bacon og rosenkål

Muslinger med bacon og rosenkål

I. F. l. e. n. s. b. o. r. g. æ. d. f. i. k. ,. y. a. å. m. u. t. C. L. N. O. p. E. 3. D. h. P. S. R. M. A. 1. 0. j. v. B. ø. c. w. 4. 2. 5. H. 8
Farserede rosenkål

Farserede rosenkål

Læg rosenkålen over i fadet medbacon, og fordel farsen over. Rør farsen sammen af ingredienserne til og med æg
Broccolisalat m. bacon og ristede solsikkefrø

Broccolisalat m. bacon og ristede solsikkefrø

er rosenkålenemedbacon også voldsomt populære i vores hjem. Når kernerne begynder at “hoppe” skrues der ned for varmen og strøes med en smule groft salt
RÅDYR - BACON - ROSMARIN

RÅDYR - BACON - ROSMARIN

Bland det med balsamicoen og gnid kødet ind i blandingen. Læg baconskiverne over kødet på en rist og en drypbakke under
Knuget kål med bacon

Knuget kål med bacon

10 rosenkål. 3-4 tykke skiver bacon. Ca. 600 g hvidkål. ½ spsk. fint knust havsalt.  . Dressing. ½ små skalotteløg. ½ tsk
Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Æblekrydrede farsmuffins med rosenkål

Små farsmuffins medbacon, æble og rosenkål er det sidste skud på stammen. Læg en skive bacon rundt i hvert hul i muffinformen og fordel farsen i baconskålene
Varm rosenkålssalat

Varm rosenkålssalat

Før servering drysses der med frisk hakket persille og timian. Det skulle gå lidt hurtigt og i køleskabet havde jeg en halvpose rosenkål og lidt bacon i tern, så det blev altså det lette tilbehør
Hamburgerryg

Hamburgerryg

På billedet her har jeg serveret rosenkålmedbacon og kastanjer, en hvid sauce og kogte kartofler. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen