Hos HjemmehosXenia fandt jeg hendes yndlingsopskrift medrosenkål og da jeg netop havde fået rosenkål i min kasse fra Aarstiderne, var det jo oplagt at prøve den
Af panden med dem, lidt ny olie på, og så skal rosenkålene, som skal være delt i hele blade, på ganske kortvarigt, så de bevarer deres sprødhed og flotte grønne farve, men alligevel lige bliver lidt møre
er rosenkålenemedbacon også voldsomt populære i vores hjem. Når kernerne begynder at “hoppe” skrues der ned for varmen og strøes med en smule groft salt
Små farsmuffins medbacon, æble og rosenkål er det sidste skud på stammen. Læg en skive bacon rundt i hvert hul i muffinformen og fordel farsen i baconskålene
Før servering drysses der med frisk hakket persille og timian. Det skulle gå lidt hurtigt og i køleskabet havde jeg en halvpose rosenkål og lidt bacon i tern, så det blev altså det lette tilbehør
På billedet her har jeg serveret rosenkålmedbacon og kastanjer, en hvid sauce og kogte kartofler. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen