Tilsettrosenkåleni pannen med bacon. ✿ Rosenkålmed bacon. Hvis du steker dem sammen med pølser ogmedisterkaker, kan du ta ut den ildfaste formen med pølser ogmedisterkaker når de er ferdigstekt, dekk dem tilmedfolie så de holder seg varme
Hvorfor er det at størstedelen af Danmarks befolkning danner fællesfront mod disse helt uskyldige fødevarer men samtidig propper sigmed leverpostej, hvidkålogdiverseeksotiskekrydderier
salt & peber. bacon, hvidløg, lylling, rosenkål. ViaPinterest blev jeg inspirerettil at prøve at lave rosenkål sammen med bacon oghvidløg- Det var ikkedårligt
Jeg så Gordon Ramsey lave nogetlignende forleden og var nødt til at forsøge migmed det. Jeg havde ærligtaltaldrig troet at rosenkålvilleblive lavet ogspisti dette hus, men man har jo som bekendt et standpunkt til man får et nyt
Af panden med dem, lidt ny olie på, og så skal rosenkålene, som skal være delt i hele blade, på ganske kortvarigt, så de bevarer deres sprødhed og flotte grønne farve, men alligevelligebliverlidt møre
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. l. e. n. s. b. o. r. g. æ. d. f. k. ,. y. a. å. m. u. t. C. L. N
&. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. æ. k. e. r. v. n. t. s. a. l. -. ). 4. 5. p. o. F. c. f. 1. ø. g. ½. /. 2. D. j. 3. b. 0. å. ,. d. h. m. S. R. u. y. K. V. e L
Knus krydderierneog bland dem med salt og sukker. Tænd den ene ende med en lille smule sprit. Hvis du ikkespiser sværene på din bacon, så kan du ogsåroligt fjerne dem allerede nu
Altså en opskriftmedrosenkål på bloggen. Det vigtigstemedrosenkål er, at de ikke må få for meget. Jeg ved ikkemed jer, men efter sådan et par uger med julemad, så har jeg lyst tilnoget mere friskog sprødt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.